Uw gezicht weerspiegelt hoe u zich voelt;
bent u gelukkig, dan straalt u

Maak direct een afspraak, bel ons op 0546 57 29 22

  • Volg ons
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Facebook
  • Babor Beauty Spa Desiree Vreriks op Instagram

Gezichtsbehandelingen

Uw gezicht weerspiegelt hoe u zich voelt, net als uw huid. Bent u gelukkig, dan straalt u. Bent u druk en gestrest, dan wordt uw gezichtshuid futloos. Met onze gezichtsbehandelingen kunnen we uw huid verzorgen, verbeteren of huidveroudering voorkomen, afhankelijk van uw wensen. Laat uw gezichtshuid verwennen en ontspannen door hem te laten reinigen en verzorgen met producten die precies doen wat u nodig heeft.

Wij stemmen onze gezichtsbehandelingen altijd helemaal af op de conditie van uw huid. We kunnen zelfs een huidscan doen, zodat we u nog beter kunnen adviseren en behandelen.

Gezichtsbehandelingen
• Quick Vitality: In een uur tijd geeft onze Quick Vitality behandeling uw gezicht een stralende en gezonde huid. Deze gezichtsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen: reinigen, epileren, stoomdamp, verwijderen huidonzuiverheden, masker en dagverzorging.

• Skinovage PX: een basisbehandeling die wordt afgestemd op uw huidtype. Deze bestaat uit de volgende onderdelen: reinigen, epileren, scrub, stoomdamp, verwijderen huidonzuiverheden, ampul, masker en dagverzorging.

• Selection: deze gezichtsbehandeling is geschikt voor de futloze huid. Uw huid wordt optimaal gehydrateerd, waardoor hij glad en stralend wordt. Hiermee wordt vroegtijdige veroudering voorkomen. Deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen: reinigen, epileren, scrub, stoomdamp, verwijderen huidonzuiverheden, ampul, massage, masker en dagverzorging.

Lifting / anti-aging
Onze HSR-behandeling is een unieke ervaring voor uw gezichtshuid. Met innovatieve werkstoffen verbeteren wij zichtbaar de elasticiteit van de rijpe, veeleisende huid. Zo reduceren we alle tekenen van huidveroudering met buitengewoon zichtbare resultaten. Jeugdige schoonheid voor lange tijd! Deze gezichtsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen: reinigen, epileren, stoomdamp, verwijderen huidonzuiverheden, beautyelixer, massage, masker en dagverzorging.

Pure behandeling
Dit is een behandeling voor mensen vanaf 12 jaar met acne / pukkels. De talgproductie wordt gereguleerd en daardoor is er minder kans op onzuiverheden van de huid.

Teenage behandeling
De teenage behandeling is een behandeling voor tieners die eens willen kennismaken met een schoonheidsspecialiste. Dit is wel een behandeling die niet geschikt is voor een huid met veel onzuiverheden. In dat geval raden wij de pure behandeling aan. Deze behandeling is alleen voor meisjes en jongens t/m 18 jaar. Ook leuk als cadeautje voor een verjaardag.

Let op! Deze behandeling is niet alleen voor vrouwen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes, dan kunt u zich eenvoudig inschrijven voor onze nieuwsbrief. Deze zult u dan eens in de twee maanden van ons toegestuurd krijgen.

Copyright © 2019 Babor Beauty Spa Desiree Vreriks, alle rechten voorbehouden

Website design en ontwikkeling door Klyck